Răspândirea Somonului De Castraveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați răspândirea somonului de castraveți. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 124 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză philadelphia, somon roz, covrigi de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rillettes de somon slab (aka răspândirea somonului), Castravete Creveți Răspândit, și Castravete Mărar Răspândit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă crema de brânză, ceapa, sucul și mărarul într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Adăugați somon și castraveți; se amestecă bine. Acoperă.
Dați la frigider câteva ore sau până la răcire.
Se întinde pe jumătăți de bagel.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.