Răspândirea Pietrei Funerare Piperate

Răspândirea Pietrei Funerare Piperate
Reteta piperat răspândirea piatră funerară poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Acest condiment are 288 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, biscuiți, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Pitas de porc piperat cu usturoi întins, Tombstone Tratează, și Cupcakes Cu Pietre Funerare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente; la frigider timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Formați 1 cană de amestec într-o piatră funerară; se acoperă cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
3
Așezați pe platoul de servire. Cu vârful unui cuțit ascuțit, scrieți " RIP " pe piatra funerară. În fața pietrei funerare, formați amestecul rămas într-o movilă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Se presara cu piper; apăsați pătrunjel în movilă pentru iarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vin spumant și spumant ros euro sunt alegerile mele de top pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista