Răspândire De Anghinare Crabby

Răspândire De Anghinare Crabby
Crabby Artichoke Spread ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 3 și costă $ 4.44 pe portie. O porție conține 799 calorii, 32g de proteine, și 62g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de anghinare, rondele de pâine, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Petrecere Oscar: gustări Crabby și Homemades (cu excepția doar gustări Crabby), Răspândire Fierbinte De Anghinare, și Răspândire De Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut jalapeo în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Combinați jalapeo și ingredientele rămase, cu excepția rundelor de pâine, într-un aragaz lent. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
3
Se servește cu rondele de pâine sau biscuiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
PâinePâine

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista