Rulouri De Fructe De Căpșuni
Capsuni fructe Roll-up-uri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 94 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 208 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați înghețați căpșuni, ulei de cocos, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 94 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Fructe De Căpșuni (Opțiuni Fără Gluten + Fără Zahăr), Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, și Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fructele uscate tocate cu 12 uncii de suc de mere, zahăr și sirop de porumb într-o oală medie. Aduceți la foc mic și gătiți până când fructele au devenit fragede și amestecul a devenit extrem de uscat și gros.
Între timp, în vasul unui robot de bucătărie, pulsați căpșunile liofilizate până se reduc la o pulbere. Când fructele au terminat de gătit, adăugați amestecul în pulberea de căpșuni în vasul robotului de bucătărie. Pulsează până se îngroașă.
Adăugați restul de suc de mere, suc de lămâie, ulei de cocos, apă de flori de trandafir și colorant alimentar, dacă utilizați. Procesează continuu până când amestecul a devenit destul de neted și nu rămân bucăți mari.
Pentru cel mai autentic fruct
Roll-up-uri, treceți acest amestec de fructe printr-o moară de alimente sau o sită și aruncați orice solide care nu vor trece (aproximativ 3 uncii). Va fi nevoie de niște unsoare pentru cot, dar vei fi răsplătit cu niște rulări freakishly netede.
Roll-up-uri: Preîncălziți cuptorul la 150 de metri pătrați sau cât de jos va merge cuptorul. Căptușiți două tigăi de foi cu covorașe din siliciu (am citit că și folia de plastic sigură pentru cuptorul cu microunde funcționează, dar nu am testat-o eu însumi).
Se toarnă jumătate din amestec în fiecare și se întinde într-un strat uniform și subțire cu o spatulă offset.
Uscați rulourile la cuptor timp de 6 până la 10 ore. Știu că este o fereastră mare, dar toate cuptoarele diferă sălbatic în ceea ce privește temperatura scăzută pe care o pot atinge. Timpul necesar va depinde de cea mai scăzută temperatură a cuptorului și de preferințele de rulare. În orice caz, doriți să uscați piureul de fructe până când este perfect uscat la atingere și deloc squishy atunci când este presat ferm. Ar trebui să puteți dezlipi un colț și să trageți ușor fără ca ruloul să se rupă.
Roll-up-uri: când piureul de fructe s-a uscat adecvat, scoateți din cuptor și răciți la temperatura camerei. Folosiți un cuțit pentru a slăbi foile de fructe de pe marginile tigaiei. Apăsați o foaie de pergament sau hârtie de ceară pe suprafața fructului și inversați pe o tăietură. Îndepărtați folia de plastic sau siliciul de jos.
Dacă doriți să faceți forme pentru "extrageri", folosiți vârful unui cuțit pentru a înscrie ușor fiecare foaie în 8 porții pătrate (acest lucru vă va împiedica să ștampilați forme care vor fi tăiate accidental în jumătate atunci când porționați rulourile). Apoi, utilizați un tăietor de prăjituri pentru a ștampila diferite forme, dar nu le îndepărtați.
Apoi, indiferent dacă faceți extrageri sau nu, așezați o foaie proaspătă de folie de plastic peste fructele expuse. Folosiți vârful cuțitului unui bucătar pentru a tăia folia de plastic, fructele și pergamentul, împărțind fiecare foaie de fructe în 8 pătrate. Pentru fructe de picior, tăiați fiecare foaie mare în 8 benzi lungi. Oricum ar fi, înfășurați-le și păstrați-le într-un recipient etanș timp de aproximativ o săptămână la temperatura camerei.