Rugelach Fără Zahăr

Rugelach Fără Zahăr
Rugelach fără zahăr necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 64. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 79 calorii. 101 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți cremă de brânză, nuci, fructe tartinabile de caise și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rugelach De Ciocolată (Fără Gluten + Fără Zahăr Rafinat), Sos Thousand Island (fără Gluten ,fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), și Mousse de ciocolată fără zahăr fără conținut scăzut de carbohidrați {GIVEAWAY: noua carte de bucate a mamei fără zahăr} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Crema împreună margarina și crema de brânză în vasul unui mixer electric. Amestecați în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MargarinăMargarină
VanilieVanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Se amestecă făina. Se răcește aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1
Se amestecă împreună stafidele tocate, nucile tocate și scorțișoara. Dacă aveți un robot de bucătărie, așezați nucile întregi și stafidele în castron, presărați scorțișoara și tocați-le împreună procesând în impulsuri scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Împărțiți aluatul în 4 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Rulează fiecare porție într - un cerc de 10-12 inci cu grosimea de 1/8 inci pe o placă ușor făinoasă sau între două foi de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Întindeți un strat ușor de conserve (aproximativ 2 linguri) pe fiecare cerc de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
AluatAluat
5
Presărați fiecare cerc cu aproximativ 1/4 cană din amestecul de nuci-stafide-scorțișoară tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
6
Tăiați fiecare cerc în 16 pene folosind un tăietor de patiserie sau un tăietor de pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
7
Rotiți fiecare pană de la bază la punct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
RolaRola
8
Așezați punctul în jos pe o foaie de copt ușor unsă sau căptușită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți timp de 15-17 minute la 375 grade F (sau până la aur).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți la rafturi pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții64
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista