Roșii Verzi Prăjite Frugale

Roșii Verzi Prăjite Frugale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați roșii verzi prăjite frugale. Această rețetă face 3 porții cu 239 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți făină de porumb, roșii, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza cu roșii verzi și dovlecei modul meu de a avea roșii verzi prăjite, Roșii Verzi Prăjite Și Okra Prăjită, și Roșii Verzi Prăjite Și Okra Prăjită.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați făina de porumb într-un castron; înmuiați și acoperiți fiecare felie de roșii până când este acoperită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
TomateTomate
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați feliile de roșii acoperite una lângă alta în uleiul fierbinte; prăjiți până când acoperirea este rumenită și crustă, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Îndepărtați cu o lingură cu fante și transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Se condimentează cu sare și piper negru. Repetați cu feliile de roșii rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Roșie verde prăjită în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Raventos i Blanc De La Finca Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate12
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista