Roșii Cherry dulci și cârnați coaceți
Dulce roșii Cherry și cârnați coace este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 932 calorii, 40g de proteine, și 75g de grăsime per portie. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți oțet balsamic, sare de mare și piper, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Gatiti cartea: rosii Cherry dulci si cârnați coaceți, Roșii Cherry & șuncă pâine & unt coace, și Pui, brânză de capră și roșii cherry coace.
Instrucțiuni
Sunt atât de multe lucruri pe care le iubesc la acest fel de mâncare: totul este gătit în 1 tigaie; folosim ierburi mai robuste, cum ar fi cimbru, rozmarin și bay cu roșiile, care funcționează foarte bine; roșiile proaspete pe jumătate prăjite, pe jumătate fierte se transformă într-un sos minunat bogat și gros, care este mai bun decât orice puteți obține dacă folosiți roșii conservate; și prăjim cârnații, ceea ce cred că este mult mai bun decât prăjirea sau prăjirea lor. Încercați să cumpărați cele mai bune cârnați proaspeți măcinați grosier pe care îi puteți.
PS orice resturi pot fi tăiate și transformate într-un minunat fel de mâncare cu paste groase, folosind penne sau rigatoni, a doua zi.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Obțineți-vă o tigaie de prăjire de dimensiuni adecvate, suficient de mare pentru a lua roșiile în 1 strat confortabil. Puneți toate roșiile, crengile de plante, oregano, usturoi și cârnați.
Stropiți bine cu ulei de măsline extravirgin și oțet balsamic și condimentați cu sare și piper. Aruncați împreună, apoi asigurați-vă că cârnații sunt deasupra și introduceți tigaia în cuptor timp de o jumătate de oră. După acest timp, dați-i un shake și întoarceți cârnații. Puneți din nou în cuptor timp de 15 până la 30 de minute, în funcție de cât de aurii și lipicioase vă plac cârnații.
Odată gătit, veți avea un sos intens, de roșii. Dacă este puțin prea subțire, ridicați cârnații și așezați tigaia pe aragaz pentru a o găti până la consistența care vă place - tind să o fac pe a mea destul de groasă - apoi puneți cârnații înapoi. Verificați condimentul și serviți fie cu o pâine de pâine de bună calitate încălzită într-un cuptor scăzut timp de 10 minute (excelent pentru ștergerea sosului!) sau cu piure de cartofi, orez sau mămăligă, o salată verde și un pahar frumos de vin.
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"