Rossimbrox-Gel Peachcroxe
Rossimbrox-Peach Gelsincroxe este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 9 porții. O porție conține 283 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână vin de la rossimbrox, schnapps de piersici, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Rossimbrox-Gel Peachcroxe, Peach Gelee Candy, și Panna Cotta de dovleac bourbon cu miere cu gel de piersici-caise Cor9e.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de apă și zahăr într-o cratiță mică și presărați cu gelatină.
Lăsați gelatina să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Gatiti la foc moderat, amestecand usor ocazional, doar pana se dizolva zaharul si gelatina.
Se ia de pe foc și se amestecă vinul, schnapps-ul și apa rămasă din cană.
Se toarnă într-o matriță de 10 cani și se răcește, acoperită, până când este fermă, cel puțin 10 ore.
Scufundați mucegaiul în apă fierbinte câteva secunde, apoi inversați o placă peste gel corrode și rotiți gelul corrode pe placă.
* Gel corkule poate fi răcit (în matriță) până la 2 zile.