Rola De Ton Picant

Rola De Ton Picant
Rola de ton picant este o fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 138 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de piper, ton, alge nori și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Rola De Ton Picant, Rola De Ton Picant - Sushi, și Picant La Gratar Tunan Un-Roll pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună tonul cu maioneza și sosul de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Tăiați foaia nori în jumătate și așezați-o pe covor de bambus, cu partea strălucitoare în jos. Îndepărtați degetele în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Întindeți un strat subțire de orez sushi peste alge marine, nu acoperiți complet. Lăsați o marjă de 1 inch la capetele neacoperite pentru a sigila rola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SushiOrez Sushi
Alge MarineAlge Marine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Așezați 2 linguri de ton picant peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
5
Să se rostogolească; îndoiți încet capătul covorașului cel mai apropiat de dvs. peste umplutură și introduceți-l. Folosiți presiune medie pentru a crea un tub compact.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Scoateți covorașul din jurul ruloului, apăsați în capetele libere și așezați-l pe o tăietură, cu cusătura în jos. Folosind un cuțit umed și ascuțit, feliați ruloul în jumătate, apoi în 6 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Garnisiți cu varză de ridiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza De RidicheVarza De Ridiche
8
Se servește cu wasabi, sos de soia și ghimbir murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
WasabiWasabi

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista