Rockfish cu roșii, capere, lămâie, anghinare și fenicul

Rockfish cu roșii, capere, lămâie, anghinare și fenicul
Rockfish cu roșii, capere, lămâie, anghinare și fenicul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 331 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $7.52 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei de arahide, roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este super. Încercați Pește De Stâncă Pacific Prăjit În Tigaie Cu Roșii Proaspete, Capere Și Usturoi, Pui de lămâie cu anghinare și capere, și Paste cu unt de lămâie cu anghinare și capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați frunzele și tulpinile de anghinare și blanch în apă sărată, clocotită, cu puțin suc de lămâie. Folosiți doar suficientă apă pentru a acoperi. Când licitație scoateți din apă, se răcește, și curat. Păstrați frunzele pentru o altă utilizare. Aruncați sufocarea păroasă și salvați inimile și tulpina pentru farfurie. Feliați în felii de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
ApăApă
2
Într-o tigaie sotată la foc mare, adăugați 1 lingură de ulei de măsline și sotati feniculul în ea până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă sare și piper, după gust, se îndepărtează și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Ștergeți tigaia sote și adăugați uleiul de arahide și aduceți la foc mediu. Sare și piper fileurile și se rumenesc pe 1 parte aproximativ 5 minute. Întoarceți și sotati încă 2 minute și scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul feliat și 1/2 din uleiul de măsline rămas și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
6
Se adaugă anghinarea feliată și se sotează până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
7
Adăugați roșiile, vinul alb, bulionul, coaja de lămâie și sucul și uleiul de măsline rămas și reduceți lichidul cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Vin AlbVin Alb
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
SucSuc
StocStoc
8
Întoarceți peștele în amestec, adăugați caperele și busuiocul și verificați sarea și piperul. Gatiti inca 2 minute pana cand pestele este doar fulgios si verificati sarea si piperul. Împărțiți feniculul între 6 farfurii calde și acoperiți cu fileurile. Sos cu amestecul de legume și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CapereCapere
FeniculFenicul
BusuiocBusuioc
SosSos
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate76
Revista