Roast Beef Java
Roast Beef Java ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,13 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 212 calorii , 22 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Dacă aveți friptură de vită, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 42% . Rețete similare sunt Java Roast Beef , Crockpot Java Tocană de Vită cu ciuperci și Baby Reds și Java Muffins .
Instrucțiuni
Combina usturoiul, sarea si piperul; frecați peste carnea de vită.
Transferați într-un 4-qt. Care gateste incet.
Turnați cafea în jurul cărnii. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea pe un platou de servire; tine de cald. Grasimi degresate din sucurile de gatit; transferați într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere.
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Roast Beef. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir
Făcut în stilul preferat de fondatorul nostru, Dan Duckhorn, acest vin emană bogăție, profunzime, fructe negre și structură. La gust, este profund și luxuriant, cu straturi de mure sălbatice și plăcintă cu prune susținute de un strop de aciditate care adaugă definiție aromelor, în timp ce atrage vinul la un final persistent, cu note de lavandă, pennyroyal și condimente asiatice.