Ravioli ușoare la tigaie

Ravioli ușoare la tigaie
Rețeta Easy Skillet Ravioli se poate face în aproximativ 25 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 407 calorii, 18 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Pentru 1,41 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Un amestec de ravioli cu brânză, sos de paste gros, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent de 36%. Rețetele similare includ Paste Rapide + Ușoare de Sud-Vest Ravioli, Ravioli și Tigaie.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă de 12 inchi, aduceți ravioli, apă și sare la fiert la foc mare. Continuați să fierbeți, amestecând ușor pentru a separa ravioli, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se amestecă sosul de paste. Gatiti acoperit si continuati sa gatiti la foc mediu, amestecand din cand in cand, 10 minute sau pana cand raviolii sunt fragezi. Se amestecă smântâna și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
RavioliRavioli
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista