Quinoa Tabouleh

Quinoa Tabouleh
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare din Orientul Mijlociu. Încercați să faceți quinoa Tabouleh acasă. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 165 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, quinoa, pătrunjel și ardei gras. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Quinoa Tabouleh, Tabouleh-fără Gluten cu quinoa, și Pui prăjit cu petale de iasomie Garam Masala, șofran, alune și miere și un Tabouleh de Quinoa.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați quinoa. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
3
Scoateți de pe foc; puf cu o furculiță.
4
Se transferă într-un castron; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați fasolea, castravetele, ardeiul roșu și pătrunjelul. Într-un castron mic, bateți ingredientele rămase; stropiți peste salată și aruncați pentru a acoperi. Se da la frigider pana se raceste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
CastraveteCastravete
PătrunjelPătrunjel
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lanson Le Black Label Brut ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Revista