Quesadillas Ușor De Mic Dejun Cu Ouă

Quesadillas Ușor De Mic Dejun Cu Ouă
Ușor Quesadillas ou mic dejun ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 557 calorii, 27G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ouă, amestec de brânză mexicană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Quesadillas Ușor De Mic Dejun, Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, și Mic Dejun Vegetarian Burritos Cu Ouă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista