Quesadillas de pui, ciuperci și Gruyere
Quesadillas de pui, ciuperci și Gruyere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 294 calorii, 24g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, piper, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Quesadillas de pui și ciuperci, Quesadillas Ușor De Pui-Ciuperci, și Quesadillas Poblano, pui și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ciuperci, ceapă feliată, sare și piper în tigaie; saut 5 minute. Se amestecă în usturoi, și saut 30 de secunde.
Adăugați oțet; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Aranjați jumătate din amestecul de ciuperci peste jumătate din fiecare tortilla. Acoperiți fiecare tortilla cu 1/2 cană de pui, 1/2 cană de rucola și 1/4 cană de brânză; pliați tortilele în jumătate.
Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Încălziți tigaia la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați tortilla în tigaie.
Așezați o tigaie grea deasupra tortilelor; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt crocante.
Combinați 4 căni (1/2-inch) pepene verde fără semințe, 1 1/2 căni (1/2-inch) jicama decojită, 1 cană de castravete englez tocat și 1/2 cană de ceapă roșie tocată.
Adăugați 2 linguri de suc proaspăt de lămâie, 2 lingurițe de zahăr și 1 linguriță de ulei de măsline; aruncați bine.