Pătrate pentru recolta de mere

Pătrate pentru recolta de mere
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, Apple Harvest Squares ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 32 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 206 calorii , 3 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 20. Un amestec de scorțișoară măcinată, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și pătratele de recoltă de mere , pătratele de legume fulgioase de recoltă și pătratele de firimituri de mere cu sos de cidru de mere .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina, sarea și 1/3 cană zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuit Graham întreg, înjumătățitBiscuit Graham întreg, înjumătățit
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
1/3 Cană Fursecuri Zdrobite1/3 Cană Fursecuri Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar Pastă Verde Frunze, Verde Pădure și RoșuColorant Alimentar Pastă Verde Frunze, Verde Pădure și Roșu
2
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri fine; presați într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Orhidee și Panseluțe Comestibile și Mentă ProaspătăOpțional Orhidee și Panseluțe Comestibile și Mentă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar Pastă Verde, Verde Pădure și RoșuColorant Alimentar Pastă Verde, Verde Pădure și Roșu
3
Aranjați feliile de mere deasupra firimiturii; stropiți cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Legume UscateCondimente De Legume Uscate
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4
Combina 1/3 cana de zahar cu scortisoara; se presara peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
5
Coaceți la 375° timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Lingurita Aroma De Unt Limpede1/2 Lingurita Aroma De Unt Limpede
6
Între timp, într-un castron mic, combina zahărul rămas cu restul ingredientelor. Cu lingura peste mere coapte; Coaceți timp de 20 de minute sau până când se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Lingurita Aroma De Unt Limpede1/2 Lingurita Aroma De Unt Limpede
Colorant Alimentar Pastă Verde Frunze, Verde Pădure și RoșuColorant Alimentar Pastă Verde Frunze, Verde Pădure și Roșu
7
Tăiați în pătrate cât sunt încă calde.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista