Păstrăv Fript, Orata Sau Branzini Cu Rozmarin Și Lămâie

Păstrăv Fript, Orata Sau Branzini Cu Rozmarin Și Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul fript, Oratan sau Branzini cu rozmarin și lămâie. Această rețetă servește 2 și costă 4,71 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 259 calorii, 47G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți pește, lămâie, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Păstrăv de oțel fript cu rozmarin, lămâie și usturoi, Păstrăv Fript Cu Ulei De Măsline Portocaliu De Sânge Și Frigarui De Creveți, și Păstrăv la grătar cu rozmarin și usturoi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate91
Revista