Pâine De Secară Serioasă
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 189 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 22 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Un amestec de ulei de măsline, zară, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine / Producător De Pâine).
Instrucțiuni
În vasul unui mixer de stand, combinați zeama, drojdia instant, făina de secară, făina de ovăz, făina de pâine și glutenul de grâu. Frământați la viteză mică până când amestecul este neted, aproximativ 10 minute. Nu va fi la fel de elastic ca un aluat de grâu și va fi puțin lipicios.
Adăugați sare, ulei de măsline, semințe de susan și semințe de chimen. Continuați să frământați până când ingredientele sunt complet încorporate, cu aproximativ 5 minute mai mult. Acoperiți vasul și lăsați-l deoparte până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ o oră.
Reglați raftul cuptorului la raftul din mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați și presărați niște făină de porumb pe o foaie de copt. Făinați suprafața de lucru și scoateți aluatul. Frământați aluatul scurt și formați-l într-o bilă.
Așezați mingea, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 30 de minute.
Îndepărtați folia de plastic și coaceți până când aluatul se rumeneste frumos, aproximativ 35 de minute.
Scoateți pâinea din cuptor și răciți-o complet pe un suport înainte de a o felia.