Pâine De Porumb Cu Broccoli Cheddar
Reteta Broccoli Cheddar Cornbread ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 664 calorii, 21g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână broccoli, amestec de pâine de porumb, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Brioșe Cu Pâine De Porumb Cu Broccoli Cheddar, Pâine De Porumb Cu Dovlecei Cheddar, și Jalapeimbolbo Cheddar Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Încălziți untul într-o tigaie din fontă de 10 inci la căldură medie.
Se adaugă ceapa, și saut până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Adăugați usturoiul și broccoli în tigaie și sautați timp de 2 minute, până când usturoiul este parfumat și broccoli areîncălzit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul de pâine de porumb, laptele, brânza de vaci, ouăle, sarea și 1 cană de brânză Cheddar până se omogenizează, apoi turnați aluatul în killet peste legume și amestecați pentru a se amesteca.
Presărați partea superioarădin aluat cu brânza rămasă.
Coaceți pâinea de porumbîn tigaie timp de aproximativ 30 de minute, până când este ușor aurităși o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește timp DE5 până la 10 minute, apoi se servește.
Retipărit cu permisiunea de la Down Home cu Neelys de Patrick și Gina Neely, (C) 2009 Knopf