Pâine de oua
Eggnog Bread durează aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 34 de cenți per porție. O porție conține 201 de calorii, 4 g de proteine și 7 g de grăsimi. Doar câțiva oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun. Această rețetă de la Taste of Home necesită praf de copt, zahăr, cireșe confiate și stafide. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 18%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine cu ciocolată cu ciocolată cu unt brun Glazură cu ciocolată cu unt brun, Budincă de pâine cu croissant cu mof de ouă cu sirop de ciocolată caramel și Pâine rapidă cu moale de ouă cu glazură cu moale.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate ouăle, zahărul și untul până se omogenizează bine. Într-un alt vas amestecați făina, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul de ouă, alternativ cu spumă, bătând doar până se omogenizează. Încorporați nucile pecan, stafidele și cireșele.
Transferați pe un 8-in uns. x 4 inchi. tavă pentru pâine.
Coaceți la 350° timp de 70 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tavă timp de 10 minute înainte de a se pune pe un grătar pentru a se răci.