Pâine de banane caramelizată cu glazură de unt rumenită
Pâinea de banane caramelizată cu glazură de unt rumenită este o vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, lapte de unt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 31 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane de pâine cu banane cu glazură de unt rumenită cu fasole de vanilie, Pâine de banane caramelizată cu glazură de unt brun, și Pâine cu fructe și nuci cu glazură de unt rumenită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați zahăr brun și banane; saut 4 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute.
Puneți amestecul de banane într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Combinați Zara și următoarele 3 ingrediente (prin ouă). Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ la amestecul de banane, începând și terminând cu amestecul de făină; bate la viteză mică doar până se combină. Răzuiți aluatul într-o tigaie metalică de 9 x 5 inci acoperită cu spray de copt.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu firimituri umede agățate. Se răcește timp de 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă.
Scoateți pâinea din tigaie și răciți-o pe grătar.
Topiți restul de 1 lingură de unt într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare. Gatiti 3 minute sau pana cand untul incepe sa se rumeneasca; se ia de pe foc.
Adăugați zahăr pudră și jumătate și jumătate, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Stropiți glazura peste pâine.
Lăsați să stea până când glazura se întărește.