Pâine de banane caramelizată cu glazură de unt rumenită

Pâine de banane caramelizată cu glazură de unt rumenită
Pâinea de banane caramelizată cu glazură de unt rumenită este o vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, lapte de unt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 31 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane de pâine cu banane cu glazură de unt rumenită cu fasole de vanilie, Pâine de banane caramelizată cu glazură de unt brun, și Pâine cu fructe și nuci cu glazură de unt rumenită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați zahăr brun și banane; saut 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
BananeBanane
4
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute.
5
Puneți amestecul de banane într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Combinați Zara și următoarele 3 ingrediente (prin ouă). Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
8
Adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ la amestecul de banane, începând și terminând cu amestecul de făină; bate la viteză mică doar până se combină. Răzuiți aluatul într-o tigaie metalică de 9 x 5 inci acoperită cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Lapte BătutLapte Bătut
BananeBanane
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
9
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu firimituri umede agățate. Se răcește timp de 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Scoateți pâinea din tigaie și răciți-o pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
11
Topiți restul de 1 lingură de unt într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare. Gatiti 3 minute sau pana cand untul incepe sa se rumeneasca; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Adăugați zahăr pudră și jumătate și jumătate, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Stropiți glazura peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
14
Lăsați să stea până când glazura se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 31 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista