Pâine Cu Banane Cu Mere
Pâinea cu banane de mere este o fără lactate și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 16 porții cu 166 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, făină de aur, cereale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâinea cu banane și mere a mamei, Pâine Cu Mere Bananan, și Pâine Cu Mere Bananan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai al tăvii de pâine de 9x5 inci.
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți în robotul de bucătărie).
Într-un castron mare, bateți zahărul și uleiul cu mixerul electric la viteză medie până se amestecă bine. La viteză mică, bateți iaurtul, vanilia și oul până se omogenizează. Bateți în banane. Bateți în făină, bicarbonat de sodiu și sare până când se va amesteca.
Se amestecă cerealele zdrobite și merele tăiate cubulețe doar până se amestecă.
Coaceți 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere.