Putere Granola Parfaits

Putere Granola Parfaits
Power granola Parfaits ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 412 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, granola electrică, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare includ Crunchy Power Granola ... cel mai bun Granolan vreodată, Granola De Putere, și Semințe De Granola De Putere.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 3 ingrediente într-un castron mediu; aruncați ușor pentru a combina. Lingură 1/2 cană amestec de fructe de pădure în fiecare dintre paharele parfait de 6 (8 uncii); acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană iaurt și 1/2 cană granola de putere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
IaurtIaurt
Fructe De PadureFructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți fiecare porție cu 1 linguriță de sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista