Punch de Lămâie Lime

Punch de Lămâie Lime
Lemon Lime Punch necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție conține 119 calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsime. Pentru 29 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, amestec de băutură lămâie-lamaie, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca o băutură ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 24%. Acest scor este destul de prost. Încercați Lemon Lime Vodka Party Punch, Lime Sherbet Punch și Lime Sherbet Punch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron pentru punch, combinați amestecul de apă, zahăr și băutură răcoritoare; se amestecă până se dizolvă. Se amestecă sucul de ananas. Dă la rece până se răcește. Chiar înainte de servire, adăugați ginger ale și acoperiți cu lingurițe de șerbet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Băuturi Răcoritoare Lămâie-lime NeîndulcitAmestec De Băuturi Răcoritoare Lămâie-lime Neîndulcit
1 Cutie (46 Uncii) Suc De Ananas Neîndulcit1 Cutie (46 Uncii) Suc De Ananas Neîndulcit
PunchPunch
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista