Pulover De Toamnă

Pulover De Toamnă
Toamna Pulover ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 6,03 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Un amestec de lichior pe bază de plante amaro, o picătură de amar de arțar, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pulover de toamnă Sepia, Câini într-un pulover, și Porci Într-Un Pulover De Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un agitator de cocktail umplut cu cuburi de gheață. Se acoperă cu capac și se agită puternic până se răcește complet (aproximativ 30 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2
Se strecoara intr-un 10 oz. sticlă umplută cu cuburi de gheață. Răsuciți coaja de portocală peste băutură pentru a elibera uleiuri esențiale și frecați coaja peste marginea de sticlă. Introduceți cuișoarele în coajă și adăugați la băutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista