Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați Yakitori de pui. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 201 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 45 și costă 1,01 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, scallions, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Pui Yakitori, Pui Yakitori, și Pui Yakitori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, aduceți apa și kombu la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kombu
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați bonito și reveniți la foc mic.
3
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 3 minute. Se strecoară bulionul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
4
Adăugați sake-ul, sosul de soia, mirinul și zahărul în bulion și fierbeți la foc moderat, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Bulion
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Zahăr
Sos Japonez De Susan
5
Între timp, înmuiați 16 frigarui de bambus în apă timp de 20 de minute; scurgere. Alternativ, filetați puiul și scallions pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Pui întreg
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
6
Radeți mărunt ghimbirul într-o strecurătoare mică și fină așezată peste un castron. Apăsați sucul din ghimbir; ar trebui să aveți 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
7
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Ungeți puiul și ceapa verde cu ulei și grătiți la foc moderat, rotind, până când sunt fierte, 10 minute. Chiar înainte de a le scoate de pe grătar, periați frigăruile cu sucul de ghimbir și glazura de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ghimbir
Ceapa Verde
Pui întreg
Dressing Japonez De Susan Preparat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Serviți, trecând mai multă glazură pentru scufundare.