Pui Teriyaki
Pui Teriyaki este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 1136 calorii, 14g de proteine, și 110g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți orez sushi, ulei de arahide, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza gingerroot proaspete ai putea urma acest curs principal cu Turtă Dulce Cu Compot Fructat ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, Pui Teriyaki (Tori No Teriyaki), și Creveți Teriyaki și cum să-ți faci propriul sos teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sake, mirin, sos de soia, zahăr, ghimbir și ulei de susan într-un vas în care puteți aburi puiul (folosesc un vas pătrat de 23 cm, dar orice ar face dimensiuni similare).
Adăugați bucățile de pui pregătite și lăsați timp de 15 minute.
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare sau o caserolă (care are un capac) la foc mediu. Folosind o lingură pliată, transferați bucățile de pui din marinată în tigaie.
Sotează-le până Arată fierte la exterior.
Adăugați marinada în bucățile de pui și aduceți-o într-o bulă, apoi reduceți focul la foc mic, puneți capacul și gătiți timp de aproximativ 5 minute.
Tăiați într-o bucată de pui pentru a vă asigura că este gătit.
Îndepărtați bucățile gătite cu o lingură pliată (le puteți păstra într-un bol acoperit cu folie de aluminiu pentru a le menține calde) și întoarceți căldura sub tigaie pentru a lăsa lichidul să fiarbă până la un sirop gros și întunecat.
Întoarceți bucățile de pui înapoi în tigaie, amestecați bine, astfel încât toate bucățile de pui să fie acoperite în siropul sărat lipicios.
Se serveste cu o gramada reconfortant de orez sushi și, probabil, unele aburit baby bok choy sau alte legume de alegerea ta.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările de teren Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.