Pui La Cuptor Cu Muștar

Puiul la cuptor cu muștar este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 256 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, ulei de măsline, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pui La Cuptor Cu Arțar Și Muștar, Pui De Muștar Cu Miere La Cuptor, și Pui la cuptor cu covrig și muștar.
Instrucțiuni
Îndepărtați măruntaiele și gâtul și clătiți puiul cu apă rece; se usucă.
Puneți puiul într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Se amestecă împreună boia de ardei și următoarele 5 ingrediente până se omogenizează bine; frecați peste pui, acoperind uniform. Sigilați și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți din marinadă, aruncând marinada.
Puneți puiul într-o tigaie.
Coaceți la 425 timp de 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 17
Lăsați să stea, acoperit, cu 15 minute înainte de feliere.