Pui La Cuptor Cu Muștar

Pui La Cuptor Cu Muștar
Puiul la cuptor cu muștar este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 256 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, ulei de măsline, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pui La Cuptor Cu Arțar Și Muștar, Pui De Muștar Cu Miere La Cuptor, și Pui la cuptor cu covrig și muștar.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați măruntaiele și gâtul și clătiți puiul cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
2
Puneți puiul într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Se amestecă împreună boia de ardei și următoarele 5 ingrediente până se omogenizează bine; frecați peste pui, acoperind uniform. Sigilați și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Scoateți din marinadă, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4
Puneți puiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Coaceți la 425 timp de 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Lăsați să stea, acoperit, cu 15 minute înainte de feliere.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista