Pui la cuptor cu cape
Pui la cuptor cu caperă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu fodmap are 253 de calorii, 25 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, capere, sos de friptură și jumătăți de piept de pui. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Pui cu muștar la cuptor cu orez de capere cu lămâie - Mănâncă sănătos 2016, Somon la cuptor cu sos de capere și Căpbușă la cuptor cu unt de ierburi și capere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Aranjați puiul într-o oală de lut rezistentă la cuptor sau într-o tavă medie de copt. Se unge cu suc de lamaie si se condimenteaza cu piper.
Într-un castron mic, amestecați untul topit, sosul de friptură, 2 linguri de capere și 2 linguri de lichid de capere. Rezervați caperele rămase și lichidul pentru o altă utilizare.
Se toarnă amestecul de unt peste pui pentru a se îmbrăca.
Acoperiți și coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.
Stropiți cu lichidul rămas din vasul de copt pentru a servi.