Pui Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Dijon. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă servește 3. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, cimbru, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pui Dijon, Pui Dijon, și Pui Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți pieptul de pui din pachet și presărați cu sare.
Scoateți filetul din fiecare sân și lăsați-l deoparte.
Tăiați fiecare piept de pui în 3 bucăți, aproximativ de aceeași dimensiune. Se acoperă doar cu puțin ulei de măsline.
Așezați bucățile de sân între două bucăți de folie de plastic sau hârtie pergament și folosiți un ciocan, o sticlă de vin goală sau un sucitor pentru a bate bucățile de pui la o subțire uniformă de aproximativ 1/4 inch. Repetați cu bucățile de filet. 2 într-o tigaie mare, cu fund greu, saut saut, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la mare. Se amestecă untul. Când untul este spumos, adăugați bucățile de pui în tigaie. Nu aglomerați tigaia, dacă este necesar lucrați în loturi. Pui ușor maroniu pe o parte, întoarceți și rumeniți cealaltă parte. Nu gătiți prea mult puiul. Bucățile sunt subțiri și se vor găti rapid.
Scoateți bucățile de pui din tigaie și puneți-le deoparte în timp ce faceți sosul. 3
Adăugați eșalotă feliată în tigaie. Coborâți focul la mediu. Se amestecă pentru a acoperi cu grăsimea rămasă în tigaie. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 5 pana la 6 minute. 4
Adăugați vin alb în tigaie și creșteți focul la mare. Când cea mai mare parte a vinului s-a evaporat, adăugați apa, muștarul și cimbrul uscat. Reduceți la jumătate. 5 coborâți focul la minim.
Adăugați puiul înapoi în tigaie și acoperiți cu sosul.
Scoateți tigaia de pe foc și stropiți în cremă. Gustați și reglați condimentele, adăugând mai multă sare, dacă este necesar.
Se servește cu tăiței de ou (nu pentru versiunea fără gluten), orez, piure de cartofi, rădăcină de țelină pură sau păstârnac (sau se servește singur sau cu legume pentru versiunea cu conținut scăzut de carbohidrați).