Pui De Iaurt Din Orientul Mijlociu
Puiul de iaurt din Orientul Mijlociu este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 180 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați oregano, spearmint, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare includ Iaurt De Stil Din Orientul Mijlociu, Salată De Castraveți Cu Iaurt Din Orientul Mijlociu, și Aperitiv Tahini și iaurt din Orientul Mijlociu.
Instrucțiuni
Bateți împreună iaurtul, uleiul de măsline, oțetul, oregano, ceapa verde, chimenul, sarea, ardeiul, ardeiul negru și ardeiul cayenne într-un vas mare de sticlă sau ceramică.
Adăugați jumătățile de piept de pui și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider 1 oră până peste noapte.
Preîncălziți un cuptor la 500 grade F (260 grade C). Ungeți un vas de copt superficial.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada uzată. Aranjați puiul în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, aproximativ 25 de minute, întorcându-se ocazional. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Garnisiți cu mentă înainte de servire.