Pui De Garam Masala

Pui De Garam Masala
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați puiul Garam Masala. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 144 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.14 pe portie, primești o marinată care servește 4. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de jumătăți de piept de pui, sare de usturoi, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. garam masala, cum să faci pulbere punjabi garam masala acasă, Pui cu Garam Masala, și Garam Masala Curry De Pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați pieptul de pui în uleiul încins și gătiți până se rumenesc pe o parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți puiul și adăugați ceapa; gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați roșiile, sarea de usturoi și apa la pui; se amestecă. Se condimentează cu 1 1/2 linguriță garam masala. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți încă 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Sare De UsturoiSare De Usturoi
TomateTomate
Pui întregPui întreg
ApăApă
4
Se amestecă restul de 1/2 linguriță garam masala prin amestec. Ridicați căldura la mediu și aduceți amestecul la fierbere. Gatiti pana cand puiul nu mai este roz in centru si sucurile curg limpede, inca 5 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista