Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și דל פחמימות,e în cutia de rețete, puiul cu caju ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 534 de calorii, 28 g de proteine și 43 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 2,08 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați unt, ardei gras, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui și caju, pui cu caju și pui cu caju confiate.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, la foc mediu-mare, amestecați untul sau margarina și uleiul vegetal până se încinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Duzină
1 Ardei Gras Verde, Tocat Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ochi
2
Se adauga puiul si se caleste, amestecand des, pana cand puiul devine alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
3
Scoateți cu o lingură cu șuruburi și lăsați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Kilograme De Fasole Verde, Capetele Tăiate, Tăiate în Jumătate
4
În aceeași tigaie, căliți ceapa și ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Sos De Roșii, Piure De Roșii Sau Passată
Ardei Gras Verde, Tocat Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ochi
5
Adăugați puiul fiert și caju și asezonați cu sare și piper, praf de curry și ulei de susan.