Pui crocant învelit în slănină cu trei Risotto cremos cu brânză și salată de fenicul de rucola

Pui crocant învelit în slănină cu trei Risotto cremos cu brânză și salată de fenicul de rucola
Rețeta crocantă de pui învelit în slănină cu trei Risotto cremos de brânză și salată de fenicul de rucola ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 1 oră și 30 de minute. Pentru $ 7.91 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1353 calorii, 53G de proteine, și 73G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați vin ușor, brânză parmezană, suc de lămâie meyer și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Risotto cremos cu fasole largă, slănină crocantă și salvie, Salată de rucola cu creveți glazurați cu miere, înveliți cu slănină, și Prosciutto crocant și pui învelit cu salvie cu tăiței cremoși de fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Într-o cratiță medie, la foc mediu, combinați vinul, șalotele și usturoiul și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați busuiocul, cuișoarele și frunza de dafin și lăsați să fiarbă până când lichidul este redus la aproximativ 1 cană. Când este redus, adăugați bulionul de pui și continuați să fierbeți până se reduce la jumătate. Se strecoară într-o altă tigaie cu sos și se amestecă untul. Condimentează amestecul cu sare și piper, după gust. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1
Condimentați ușor puiul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
2
Așezați 4 felii de slănină transversal pe o tăietură cu feliile ușor suprapuse. Puneți un piept de pui deasupra slăninii. Aduceți feliile de slănină în sus și în jurul puiului, astfel încât întregul sân să fie înfășurat. Repetați cu pieptul de pui rămas și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu. Obțineți tigaia și uleiul fierbinte, apoi adăugați puiul învelit în slănină și gătiți până când slănina este crocantă pe ambele părți, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Transferați tigaia în cuptor și coaceți, până când puiul este gătit, aproximativ 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Bateți împreună sucul de lămâie și uleiul de măsline. Condimentează salata cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Puneți rucola și feniculul într-un castron mare și aruncați până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Scoateți niște risotto frumos în centru sau în fiecare farfurie, asigurându-vă că are o înălțime, astfel încât puiul să se poată ridica.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Tăiați puiul pe o părtinire și puneți deasupra risotto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Stropiți o parte din sosul de vin roșu în jurul farfuriei și direct peste pui. Acoperiți fiecare farfurie cu niște salată de rucola și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Sugestie de servire: trei Risotto cremos cu brânză, urmează rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
7
Încălziți o oală mare (mai largă este mai bună decât mai înaltă) la foc mediu și adăugați uleiul de măsline și pancetta. Gatiti pancetta pana incepe sa se rumeneasca, apoi adaugati usturoiul si urechile. Gatiti ceapa si usturoiul pana cand incep sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați orezul și amestecați bine pentru a acoperi. Gatiti orezul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Adăugați vin și amestecați bine. Se amestecă orezul până când vinul este aproape complet absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați niște bulion de pui până când orezul este doar acoperit și amestecați din nou până când stocul este absorbit în orez. Continuați să adăugați treptat stocul, amestecând bine după fiecare adăugare, până când orezul este gătit, dar are încă o mușcătură. Nu poți folosi tot stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
11
Când orezul este gătit, amestecați brânzeturile și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
12
Se ia de pe foc și se amestecă untul. Condimentează cu sare și piper, după gust. Risotto-ul trebuie să fie neted, cremos, bogat și delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)

Ingrediente

3156 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriOrez Arborio, 9 unciiOrez Arborio, 9 uncii4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribaby arugula, 2 uncii, tăiate și spălatebaby arugula, 2 uncii, tăiate și spălate16feliibacon, nu tăiat gros, din pachetul de 16 unciibacon, nu tăiat gros, din pachetul de 16 uncii1frunze de dafin uscatefrunze de dafin uscate1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional2(iarnă)unt rece, cubuleteunt rece, cubulete2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1t pudră de piper alb1t pudră de piper alb7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisupă de pui, încălzităsupă de pui, încălzită1micibulb de fenicul, feliat subțire, 1 1/2 cănibulb de fenicul, feliat subțire, 1 1/2 căni1buchetBusuioc proaspăt micBusuioc proaspăt mic596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de busuioc, felii subțirifrunze proaspete de busuioc, felii subțiri1sticlăvin roșu uscat cu corp ușor, cum ar fi Pinot Noir sau Beaujolaisvin roșu uscat cu corp ușor, cum ar fi Pinot Noir sau Beaujolais2cuișoareusturoi, tocat aproximativusturoi, tocat aproximativ3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat28Nuci de orice fel (tocate)brânză de caprăbrânză de capră4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat2(iarnă)brânză mascarpone, 1 1/2 unciibrânză mascarpone, 1 1/2 uncii2(iarnă)suc de lămâie Meyer proaspăt storssuc de lămâie Meyer proaspăt stors1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(1/4-inch) felii groase pancetta, 4 3/4-uncii, cubulete(1/4-inch) felii groase pancetta, 4 3/4-uncii, cubulete596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan ras, 1 uncieparmezan ras, 1 uncie4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1ceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt2ceapă eșalotă, feliatăceapă eșalotă, feliată4jumătăți dezosate, fără piele, de aproximativ 1 kilogram, de preferință organice, tăiate și pătrate puținjumătăți dezosate, fără piele, de aproximativ 1 kilogram, de preferință organice, tăiate și pătrate puțin1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista