Pui Coreean Picant

Pui Coreean Picant
Reteta de pui coreean picant este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție conține 72 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, aripi de pui, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Grătar coreean BBQ scurt Rib câini w / dulce piersic savura + picant Coreeană Slaw, Coreeană picant BBQ pui Tacos, și Quesadillas Picante De Pui Coreean pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc Blend. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista