Pui Cordon Bleu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cordon Bleu de pui. Această rețetă servește 8 și costă 1,94 USD pe porție. O porție conține 458 calorii, 45g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Un amestec de piept dublu de pui, apă, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați puiul între 2 bucăți de folie de plastic. Folosind partea plată a unui ciocan de carne, lăsați ușor puiul la o grosime de 1/4 inci. Aveți grijă să nu bateți prea tare, deoarece carnea poate rupe sau crea găuri.
Așezați 2 felii de brânză pe fiecare sân, urmate de 2 felii de șuncă și încă 2 brânză; lăsând o marjă de 1/2 inci pe toate părțile pentru a ajuta la sigilarea ruloului. Trageți în părțile laterale ale sânului și rotiți-vă strâns ca un jeleuroll. Strângeți ușor jurnalul pentru a sigila.
Condimentează făina cu sare și piper; se întinde pe hârtie cerată sau într-un vas plat.
Se amestecă pesmetul cu cimbru, sare kosher, piper și ulei. Uleiul va ajuta crusta maro. Bateți împreună ouăle și apa, amestecul trebuie să fie fluid. Praf ușor puiul cu făină, apoi se înmoaie în amestecul de ouă. Înveliți ușor în firimiturile de pâine. Transferați cu grijă ruladele într-o tigaie și coaceți timp de 20 de minute până se rumenesc și se fierb.
Tăiați în pinwheels înainte de servire.