Pui Cordon Bleu

Pui Cordon Bleu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cordon Bleu de pui. Această rețetă servește 8 și costă 1,94 USD pe porție. O porție conține 458 calorii, 45g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Un amestec de piept dublu de pui, apă, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați puiul între 2 bucăți de folie de plastic. Folosind partea plată a unui ciocan de carne, lăsați ușor puiul la o grosime de 1/4 inci. Aveți grijă să nu bateți prea tare, deoarece carnea poate rupe sau crea găuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
3
Așezați 2 felii de brânză pe fiecare sân, urmate de 2 felii de șuncă și încă 2 brânză; lăsând o marjă de 1/2 inci pe toate părțile pentru a ajuta la sigilarea ruloului. Trageți în părțile laterale ale sânului și rotiți-vă strâns ca un jeleuroll. Strângeți ușor jurnalul pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Condimentează făina cu sare și piper; se întinde pe hârtie cerată sau într-un vas plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
5
Se amestecă pesmetul cu cimbru, sare kosher, piper și ulei. Uleiul va ajuta crusta maro. Bateți împreună ouăle și apa, amestecul trebuie să fie fluid. Praf ușor puiul cu făină, apoi se înmoaie în amestecul de ouă. Înveliți ușor în firimiturile de pâine. Transferați cu grijă ruladele într-o tigaie și coaceți timp de 20 de minute până se rumenesc și se fierb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Tăiați în pinwheels înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista