Tartă Cu Brânză Cantală
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 236 calorii. Dacă 34 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Tarta de brânză Cantal ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, piper, brânză de cantal fără coajă grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Panade de praz și verde amestecat cu brânză de Cantal, Brânză tartă cu ou, și Tartă cu puf de șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și sarea în procesor 5secunde.
Se adaugă untul și se taie, folosind viraje pornite/oprite, până se formează o masă foarte grosieră.
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață. Amestecați până când se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă până la linguri dacă aluatul este uscat. Aduna doughinto minge; aplatiza în disc. Înfășurați în plastic.Se răcește cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Rulați aluatul pe făină ușoarăsuprafață până la 12-13-inch rotund.
Transferați la tigaie cu diametrul de 9 inci cu partea de jos detașabilă.
Tăiați toată consola, cu excepția a 1/2 inch.Îndoiți consola și apăsați astfel încât părțile laterale ale aluatului să crească cu 1/4 până la 1/3 inch deasupra marginii tigaiei.Înghețați crusta 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de linie cufolie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Coaceți crusta până când laturile sunt setate, aproximativ 25minute.
Îndepărtați folia și fasolea.
Coaceți crustapână la auriu pal, piercing cu furculiță dacă crustăbule, aproximativ 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. crustă rece.
Se topește untul în medii greiskillet la foc mediu.
Se presară sare și piper. Saut până la moale și începe să se coloreze, aproximativ 4 minute.
Răspândiți șalotele în crustă.
Whiskcream, ouă, piper, nucșoară și sare în castron mediu.
Se toarnă cremăîn crustă.
Coaceți până când umplutura este setată în centru,35 până la 38 de minute.
Transferați tarta în raft șise răcește 15 până la 30 de minute. Împingeți în sus partea de jos tigaie, eliberând tarta.
Serviți tarta caldă sau în camerătemperatură.
Cantal este o brânză semi-fermă, cu o ușoară aromă ierboasă atunci când este îmbătrânită. Engleză farmhouse cheddar sau sharpwhite cheddar sunt înlocuitori fine.