Friptură Cub Parmigiana
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cube Steak Parmigianan. Această rețetă face 4 porții cu 547 calorii, 38g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de piper măcinat, oregano, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Elvețiană Ușoară: O Friptură Cubică Consistentă, Friptură Cub Cu Sos, și Friptură Cub Milaneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 350 F într-un vas puțin adânc, amestecați făina, sarea și piperul. Într-un castron separat, amestecați oul și apa cu o furculiță. Într-un al treilea castron sau vas superficial, amestecați firimiturile de pâine, 1/3 cană de parmezan, busuioc și oregano.2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Puneți fripturi ușor cu fragezitor de carne sau ciocan de bucătărie. Dragați fripturile cub în făina condimentată, înmuiați-le în amestecul de ouă și acoperiți-le cu amestecul de pesmet.
Așezați-le în tigaie și prăjiți-le până se rumenesc pe fiecare parte. Aranjați fripturile într-un singur strat într-o caserolă unsă, acoperiți cu sos marinara și acoperiți cu folie.3
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit. Acoperiți fiecare friptură cu brânză mozzarella și parmezan rămas; presărați oregano rămas deasupra.
Coaceți descoperit încă 25 de minute.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.