Picior de miel Braconat în bulion de Curte de vin alb

Picior de miel Braconat în bulion de Curte de vin alb
Picior de miel fiert în vin alb Court Bouillon ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 323 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, sos soubise și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cod fiert în bulion de curte, Louisiana Court-Bouillon (Sau Cajun Court Bouillon), și Snapper în Haitian Court-Bouillon.

Instrucțiuni

1
Puneți piciorul de miel dezosat și legat cu bucăți de usturoi (tăiați mici tăieturi și introduceți usturoiul) și frecați-l cu rozmarin uscat. Puneți vinul și cantitatea egală de apă, legume și condimente într-un ceainic mare, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin UscatRozmarin Uscat
Picior De MielPicior De Miel
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Adăugați mielul și aduceți din nou lichidul la fierbere. Acoperiți tigaia, reduceți căldura și fierbeți, permițând 15 minute pe kilogram de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se serveste cu sos Soubise. Cu aceasta, beți răcit Pouilly Fuiss nr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista