Chiftele la grătar cu sos de iaurt condimentat Indian

Chiftele la grătar cu sos de iaurt condimentat Indian
Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, piper, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Frigarui Vegan la gratar cu sos de iaurt de cocos cu var condimentat Indian, Iaurt Marinat Indian Condimentat Pui La Gratar, și Sturion condimentat Indian cu sos de iaurt de mentă.

Instrucțiuni

1
Chiftele
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
2
Combinați carnea de vită măcinată, ceapa, usturoiul, sosul de soia, ouăle, ghimbirul, sarea și piperul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PiperPiper
CeapăCeapă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Amestecați ingredientele cu mâinile până când sunt bine amestecate și țineți bine împreună.
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
5
Ungeți foaia de copt cu 2 lingurițe de ulei. Cu mâinile, formați amestecul de carne în 24 de bile rotunde și așezați-le la o distanță de 1 1/2 inci pe foaia de copt. (Fiecare minge ar trebui să cântărească aproximativ 1/2 uncie.) Umeziți ușor mâinile înainte de a forma fiecare minge pentru a facilita rularea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Ungeți chiftelele cu uleiul rămas și fierbeți-le, la 4 inci de elementul de încălzire, 6 până la 8 minute, întorcându-le o dată, până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Așezați chiftelele într-un castron puțin adânc, cu sosul de iaurt condimentat Indian pe lateral sau tăiați partea superioară a unei mici pâini rotunde, îndepărtați interiorul și lingurați chiftelele în pâine. Praf cu patrunjel tocat pentru culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
PătrunjelPătrunjel
IaurtIaurt
PâinePâine
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Sos De Iaurt Condimentat Indian
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SosSos
9
Tapetați strecurătoarea cu pânză de brânză.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
SitaSita
10
Așezați-l peste un castron și lingurați iaurtul în strecurătoare. Lăsați iaurtul să se scurgă în frigider timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
11
Transferați iaurtul scurs din pânză de brânză în celălalt bol și amestecați usturoiul, sucul de lămâie, uleiul, chimenul, turmericul și cayenne. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TurmericTurmeric
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
BolBol
12
Gust
13
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
14
Din meniul miresei și mirelui carte de bucate de Abigail Kirsch și Susan M. Greenberg. Drepturi de autor (c) 2002 de Abigail Kirsch și Susan M. Greenberg. Publicat de Broadway Books.Renumitele site-uri de catering ale lui Abigail Kirsch sunt situate în Manhattan și Westchester County și la Grădina Botanică din New York. Formată la Institutul culinar al Americii și Le Cordon Bleu, ea este fostul președinte al capitolelor din New York și internaționale ale Les Dames D ' Escoffier. Susan M. Greenberg, cumnata ei, este o scriitoare profesionistă independentă. Kirsch locuiește în Pound Ridge, New York, iar Greenberg locuiește în Stamford, Connecticut. Împreună au scris și prima carte de bucate a mirilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KirschKirsch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista