Chiftele la grătar cu sos de iaurt condimentat Indian
Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, piper, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Frigarui Vegan la gratar cu sos de iaurt de cocos cu var condimentat Indian, Iaurt Marinat Indian Condimentat Pui La Gratar, și Sturion condimentat Indian cu sos de iaurt de mentă.
Instrucțiuni
Combinați carnea de vită măcinată, ceapa, usturoiul, sosul de soia, ouăle, ghimbirul, sarea și piperul în castron.
Amestecați ingredientele cu mâinile până când sunt bine amestecate și țineți bine împreună.
Ungeți foaia de copt cu 2 lingurițe de ulei. Cu mâinile, formați amestecul de carne în 24 de bile rotunde și așezați-le la o distanță de 1 1/2 inci pe foaia de copt. (Fiecare minge ar trebui să cântărească aproximativ 1/2 uncie.) Umeziți ușor mâinile înainte de a forma fiecare minge pentru a facilita rularea.
Ungeți chiftelele cu uleiul rămas și fierbeți-le, la 4 inci de elementul de încălzire, 6 până la 8 minute, întorcându-le o dată, până când sunt fierte.
Așezați chiftelele într-un castron puțin adânc, cu sosul de iaurt condimentat Indian pe lateral sau tăiați partea superioară a unei mici pâini rotunde, îndepărtați interiorul și lingurați chiftelele în pâine. Praf cu patrunjel tocat pentru culoare.
Sos De Iaurt Condimentat Indian
Tapetați strecurătoarea cu pânză de brânză.
Așezați-l peste un castron și lingurați iaurtul în strecurătoare. Lăsați iaurtul să se scurgă în frigider timp de 3 ore.
Transferați iaurtul scurs din pânză de brânză în celălalt bol și amestecați usturoiul, sucul de lămâie, uleiul, chimenul, turmericul și cayenne. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din meniul miresei și mirelui carte de bucate de Abigail Kirsch și Susan M. Greenberg. Drepturi de autor (c) 2002 de Abigail Kirsch și Susan M. Greenberg. Publicat de Broadway Books.Renumitele site-uri de catering ale lui Abigail Kirsch sunt situate în Manhattan și Westchester County și la Grădina Botanică din New York. Formată la Institutul culinar al Americii și Le Cordon Bleu, ea este fostul președinte al capitolelor din New York și internaționale ale Les Dames D ' Escoffier. Susan M. Greenberg, cumnata ei, este o scriitoare profesionistă independentă. Kirsch locuiește în Pound Ridge, New York, iar Greenberg locuiește în Stamford, Connecticut. Împreună au scris și prima carte de bucate a mirilor.