Prăjituri de linte din India de Sud cu Raita

Prăjituri de linte din India de Sud cu Raita
Rețeta prăjituri de linte din India de Sud cu Raitan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 374 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 191 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână orez basmati, castraveți, din virici de mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Prăjituri De Linte Din India De Sud Cu Raita, Tocană De Linte Picantă Din India De Sud, și Sambar - o tocană de linte Tamarind Sud-indiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați partea superioară de 1/2 " capul de usturoi; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Așezați usturoiul pe o foaie de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Stropiți cu ulei; se presara cusare și piper. Înfășurați în folie. Prajiti pana candtender, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Lasă să se răcească. Strângeți-le din piele, păstrând cuișoarele intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
6
Se amestecă chimenul într-o tigaie mică uscată la foc mediu până se rumenesc, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Lasă să se răcească. Se macină fin într-o moară de condimente.
8
Amestecați iaurtul, castravetele, coriandrul,menta, jalapele și 1/2 linguriță de suc de lămâie într-un castron mediu. Se amestecă chimenul. Condimentați cu sare,piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CastraveteCastravete
PiperPiper
IaurtIaurt
ChimenChimen
MentăMentă
SareSare
1
Clătiți leguminoasele; așezați într-un castron mediu cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LeguminoaseLeguminoase
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați apă la acoperirede 3".
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Lăsați legumele și orezul să se înmoaie în camerătemperatura timp de 3-5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LeguminoaseLeguminoase
OrezOrez
4
Scurgeți leguminoasele și orezul; transferați la un alimentprocesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LeguminoaseLeguminoase
OrezOrez
5
Adăugați usturoi, ghimbir și jalapeincloro.Procesați până se formează pastă granulată (adăugați 1-2linguri de apă, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ApăApă
6
Se transferă într-un vas mare; se amestecă în virici și următoarele 6 ingrediente.
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-un skilletover mare antiaderent la foc mediu-mare. Lingura 4 scant1 / 4-cupfuls de aluat în tigaie, aplatizarecu partea din spate a unei cupe de măsurare into1/4"-prăjituri groase. Reduceți căldura la mediu; saut până la maro auriu și gătit, adăugând încă 1 lingură de ulei când prăjiturile sunt răsturnate, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.Repetați cu uleiul rămas și aluatul. Divideraita printre farfurii; deasupra cu un prăjitusturoi de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
8
Așezați 2 prăjituri pe fiecare farfurie.
9
343 calorii, 19 grame grăsime, 35 grame carbohidrați
10
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner
Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner
Kammerner Heiligenstein este un amestec de exploatații Hirsch în 1er Lage (Grand Cru) site-uri de Lamm, Grub și Renner. Foarte aromat, bogat și primordial; strălucirea și ridicarea de oțel a acestui vin este remarcabilă și minunată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista