Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 226 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,58 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 432 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână file de cod, muștar, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză), Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză blinele), și Pâine columbiană yuca (Pan de Yuca) pentru rețete similare.
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.