Prime Coastă cu Cremă de Hrean

Prime Coastă cu Cremă de Hrean
Prime Rib cu cremă de hrean este un fel principal fără gluten. Pentru 4,82 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 748 de calorii, 31 g de proteine și 68 g de grăsimi fiecare. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr, sare, smântână grea și oțet de vin roșu. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu un scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Prime Rib cu cremă de hrean, Smoked Prime Rib cu cremă de hrean și Cook the Book: Blowtorch Prime Rib Friptură cu cremă de hrean sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți friptura cu partea de grăsime în sus într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Tăiați fâșii în friptură; introduceți felii de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4
Coaceți, descoperit, la 450° timp de 15 minute. Reduceți căldura la 325°; Se coace cu 2-3/4 până la 3-1/4 ore mai mult sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Între timp, într-un castron mic, bate smântâna până se formează vârfuri moi. Încorporați hreanul, oțetul, muștarul, zahărul, sare și piper. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
HreanHrean
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Scoateți friptura pe un platou de servire și păstrați-l la cald; se lasa sa stea 15 minute.
7
Se serveste cu crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Prime Rib. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista