Prajituri cu somon cu sos de iaurt de lamaie-capere

Prajituri cu somon cu sos de iaurt de lamaie-capere
Prăjiturile cu somon cu sos de iaurt cu lămâie și capere sunt un fel principal de tip pescatarian. Această rețetă servește 6. O porție conține 485 de calorii, 20 g de proteine și 39 g de grăsimi. Pentru 2,64 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 66 ar spune că a fost perfect. Un amestec de iaurt grecesc plin de grăsimi, capere, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 58%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: prăjituri cu somon cu sos de iaurt cu lămâie-capere, prăjituri cu somon cu sos de iaurt cu lămâie și prăjituri cu lămâie și capere și somon.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Somon: Puneți o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kg File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)1 Kg File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)
File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)
3
Stropiți somonul cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper, după gust. Prăjiți până când pulpa este gătită și se fulge ușor cu o furculiță, aproximativ 6 până la 8 minute pe fiecare parte. Se lasa deoparte la racit 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Biscuiți Sărați, Zdrobiți, împărțiți26 De Biscuiți Sărați, Zdrobiți, împărțiți
Biscuiti Sarati, Zdrobiti, ImpartitiBiscuiti Sarati, Zdrobiti, Impartiti
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Chirțuri: Folosind o furculiță, fulgi somonul în bucăți de 1/2 inch și puneți într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Adăugați oul, arpagicul, 1/2 din biscuiții zdrobiți, porumbul, muștarul, maioneza, caperele, sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Pentru LegarePentru Legare
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Se amestecă ușor până când se combină. Formați amestecul în chifteluțe cu diametrul de 2 1/2 inchi, de aproximativ 3/4 inci grosime. (Dacă amestecul este prea uscat pentru a se forma în chifteluțe, adăugați maioneza suplimentară, câte 1 lingură o dată,) Acoperiți cu grijă chiftelele în biscuiții zdrobiți rămași și lăsați la frigider timp de 1 oră. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Pentru LegarePentru Legare
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați chiftele și gătiți până devin aurii și crocante, aproximativ 7 până la 8 minute pe fiecare parte.
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
9
Sos: Într-un castron mic, amestecați împreună iaurtul, caperele, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Aranjați prăjiturile cu somon pe un platou și serviți alături de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista