Porci umpluți în pătură
Porcii umpluți în pătură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 90 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, muștar de cereale, pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Porci în pătură, Porci într-o pătură, și Porci-În-O-Pătură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Deschideți Bețișoarele și întindeți-le plat pe o tăietură.
Tăiați fiecare pâine în treimi, în cruce și întindeți fiecare bucată până când au o lungime de aproximativ 2 1/2 inci.
Pe centrul fiecărei bucăți de pâine, puneți o mică bucată de muștar, sos de chili, cremă de brânză, câteva bucăți de murături, Cheddar, ardei roșu și bucăți de scallion sau slănină.
Așezați un frank chiar lângă ingrediente și rotiți pâinea complet în jurul frankului și umpluturii.
Periați "porcii umpluți" cu puțină spălare de ouă și acoperiți fiecare cu un pic mic de umplutură care este în interior.
Așezați pe o foaie de fursecuri ung și coaceți până se rumenesc, aproximativ 11 până la 13 minute.