POG Smoothie

POG Smoothie
POG Smoothie este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 141 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc, suc de portocale, gheață și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Smoothie de proteine cu ciocolată cu unt de arahide cu Starter de Smoothie Kura, Smoothie de semințe de Mocha Chia cu aperitive de Smoothie Kura cu ciocolată, și Smoothie de migdale cu banane-piersici și secretul pentru a face Smoothie-ul Perfect pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 cană de iaurt grecesc simplu fără grăsimi într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 1 cană nectar de fructe de pasiune, 1 cană nectar de guava și 2/3 cană suc proaspăt de portocale; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Nectar De GuavaNectar De Guava
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
NectarNectar
3
Adăugați 1 cană de gheață zdrobită; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
4
Se toarnă în pahare.
5
Serviți imediat.
6
Smoothie Tip alegeți fructe și legume coapte, în sezon, pentru cea mai bună băutură. Dacă preferați smoothie-uri de fructe superthick, congelați fructele înainte de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista