Plăcintă Cu Ricotta (Italiană Veche )
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați plăcinta cu Ricotta (italiană veche). O porție conține 285 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 46 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 707 de fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, brânză ricotta, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Italiană Cu Ricotta, Plăcintă Italiană Cu Ricotta, și Plăcintă Italiană Cu Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți cele 12 ouă, 2 căni de zahăr și extract de vanilie sau lămâie împreună într-un castron mare. Se amestecă brânza ricotta și chipsurile de ciocolată. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți două farfurii de plăcintă cu vase adânci.
Combinați făina, praful de copt și 1 cană de zahăr împreună.
Tăiați ambele cantități de scurtare și amestecați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Se amestecă în 4 ouă și 1 linguriță extract de vanilie. Împărțiți aluatul în 4 bile și răciți (dacă este necesar).
Rulați 2 bile pentru a se potrivi în tigăile pentru plăcinte. Nu faceți crusta prea groasă, deoarece se va extinde în timpul gătitului și va deveni prea groasă. Nu flaut marginile aluatului.
Întindeți celelalte 2 bile de aluat și tăiați fiecare în 8 benzi înguste pentru vârful crustei. Alternativ, puteți utiliza tăietori de prăjituri și așezați decupajele pe partea superioară a plăcintelor.
Se toarnă umplutura uniform în crustele plăcintei. Completați fiecare plăcintă cu 8 benzi înguste de aluat sau tăieturi de prăjituri.
Periați partea superioară a plăcintei cu lapte pentru strălucire.
Așezați folia pe marginea crustei.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 20 până la 30 de minute, apoi îndepărtați folia. Continuați să coaceți încă 25 sau 30 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling