Plăcintă Cu Pecan Cu Ciocolată Dublă

Plăcintă Cu Pecan Cu Ciocolată Dublă
Rețeta plăcintă cu Pecan cu ciocolată dublă ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. O porție conține 730 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 1,51 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ouă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Plăcintă Cu Pecan Cu Ciocolată Dublă, și Plăcintă Cu Pecan Cu Ciocolată Dublă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Purple Star Ancient Lakes Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Aromele de caise și piersici albe se poartă prin Palatul Mijlociu dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista