Plăcintă Cu Mentă De Ciocolată Congelată

Plăcintă Cu Mentă De Ciocolată Congelată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu mentă de ciocolată înghețată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 376 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, înghețată vanillan, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tablă De Șah De Ciocolată Cu Mentă Congelată, Desert De Mentă De Ciocolată Congelată, și Plăcintă Cu Ciocolată Înghețată Cu Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile de ou într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se incalzeste cuptorul la 275 sec.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
3
Adăugați cremă de tartru în albușurile de ou; bate până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Se întinde pe părțile inferioare și în sus ale unui 9-in uns și presărat cu făină. placă de plăcintă adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
5
Coaceți 1 oră. Opriți cuptorul și nu deschideți ușa; lăsați bezea să se răcească complet în interiorul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
6
Pentru sosul de ciocolată, într-o cratiță grea mică, topiți untul și ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă zahărul și laptele evaporat. Gatiti la foc mic 45-60 de minute sau pana se ingroasa, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se ia de pe foc; se amestecă extractele și sarea. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
8
Întindeți înghețata în crustă de bezea. Îndoiți frișca în sosul de ciocolată răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
9
Se întinde peste stratul de înghețată; acoperiți și congelați până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista