Plăcintă cu dovleac gourmet

Plăcintă cu dovleac gourmet
Placinta cu dovleac gourmet durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,57 USD per porție. Acest desert are 1375 de calorii , 21 g de proteine și 72 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 14 fani. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Un amestec de piure de dovleac, unt, nuci pecan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 70% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Gourmet Seitan , Hummus dulce de dovleac cu semințe de dovleac prăjite și plăcintă de dovleac Omega Boost Făină de ovăz cu cremă de dovleac .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Când faceți aluatul preferat pentru plăcintă, adăugați 1/4 de cană de nuci pecan tocate mărunt în făină înainte de a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Mixați oul, dovleacul și laptele condensat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
(aroma Originala)(aroma Originala)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Turnați amestecul în coaja de plăcintă necoaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă NecoapteCrustă De Plăcintă Necoapte
5
Combinați zahărul brun, făina, nucile pecan tocate, untul și scorțișoara cu o furculiță până se sfărâmiciază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Presărați amestecul de streusel deasupra amestecului de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
7
Coaceți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 50 până la 55 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Lasati placinta sa se raceasca inainte de servire.

Vin recomandat: Vin Santo, Moscato, Vin De Gheață

Plăcintă cu dovleac în meniu? Încercați să combinați cu Vin Santo, Moscato și Ice Wine. Vin santo este de obicei dulce, cu note de condimente de copt și nuci, așa că se potrivește foarte bine cu deserturile condimentate cu dovleac. Ar merge și un Moscato spumant bun și, dacă ai chef, un vin de gheață. La Morandina Moscato d'Asti cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
La Morandina Moscato d'Asti
La Morandina Moscato d'Asti
Culoare galben deschis cu nuanțe verzi. Proaspăt și parfumat, cu note de floare de portocal, gardenie și ierburi aromatice pe nas. Asemănător nasului, ușor spumant cu aciditate scăzută, proaspăt și aromat, note de mentă și salvie la final. Acest vin este tipic soiului său de struguri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista